HemBilder › Ännu en flytt och massa jobb

Ännu en flytt och massa jobb

Vi har nu flyttat ut från vår lägenhet. Känns så himla bra! Dels för att Donna börjar bli gammal. Hennes leder börjar bli lite stela, och en massa stentrappor känns sådär kul då. Sen har vi ny hyresvärd som gillar att höja hyrorna drastiskt. Så det är inte värt pengarna. Både jag och Henke vill hellre bo i hus. Och det gör vi nu! Eller, en vinterbonad sommarstuga som vi hyr av hans föräldrar. Det är så himla lugnt och mysigt här! Vi trivs kanonbra! Just nu bor vi lite på varann, då hans föräldrar åker till Spanien i början av november, och de har en del möbler och prylar som de inte lyckats sälja. Massa flyttkartonger som vi måste gå igenom. Men det känns riktigt bra! Det känns så lyxigt att kunna elda i en öppen spis!

I övrigt jobbar jag som en liten gnu. Innan vi flyttade till Spanien så jobbade jag 75% på Smarteyes inne i city. 1a oktober började jag på A6 köpcenter, där jag har kontrakt på 50%. Däremot är det så mycket just nu att jag snarare jobbar heltid! Så jag är trött när jag kommer hem, ovh har inte ork att blogga och fixa annat. Henke och hans föräldrar är duktiga och fixar i stugan och renoverar badrummet, så det händer massa hemma när jag är på jobbet! På tisdag ska jag även på jobbintervju för Lyko, som också har butik på A6. Ska bli så himla kul! Blev så glad när de ringde upp och ville träffa mig! Nu gäller det bara extrajobb, kanske 10%, men jättekul ändå!linda1

Såhär ser jag ut på jobbet! Älskar mina lätta gröna bågar! <3linda2Vår mysiga öppna spis! <3 Teglet hade blivit missfärgat, så nu är den vit och fin!

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>