HemBilder › Äntligen bekvämare utemöbler!

Äntligen bekvämare utemöbler!

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om våra nya dynor till utemöblerna. Men icke! På vår balkong har vi sådana där urtråkiga obekväma plastmöbler. Jag kan verkligen inte sitta särskilt länge i dom. Jag får ont i ryggen och min skadade axel. Så för ett tag sen, när våren var på intågande, så fick vi äntligen ändan ur och köpte två nya dynor! Vi har ju fyra stolar, men eftersom balkongen är så långsmal så använder vi bara två av stolarna ändå. Det blev två randiga dynor, som självklart är i Andalusiens färger; vitt och grönt!

Idag har jag blivit gräsänkling. Sambon har dragit iväg på roadtrip med sin bror. De ska först till Monaco, där brodern bor, och sen ska de vidare till Dubai. Sambon har sett fram emot den här resan länge, så hoppas de får det riktigt trevligt! Vet inte vad jag ska hitta på när han är borta. Blir nog mest att ta hand om djuren, titta på serier med myskläder. Shoppingtripp med svägerskan. Fika med svärföräldrarna. Blogga. Nu tog ju sambon med sig både min iPad och systemkamera.. *suck* Men jag ska nog klara mig bra tills han kommer tillbaka!

Idag är det söndag. Alla butiker har stängt. Det är skitväder ute. Blåser massa och det kommer små regnskurar till som tätt. Just nu spöregnar det dock.. Så idag blir det definitivt innedag med myskläder!

stolar

Våra fina dynor i Andalusiens färger! Kostade strax under hundralappen.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>