HemNaglar › Äntligen färg på klorna!

Äntligen färg på klorna!

Jag har kört på naturella naglar sen jag kom tillbaka till Sverige. Tanken var att jag själv skulle lacka dom med vanligt nagellack hemma, som jag gjorde när jag byggde mina naglar själv. Första gången jag gjorde dom naturella blev jag så förtjust i det att jag behöll dom så. Nästa gång likaså. Sen insåg jag att jag inte kommer måla dom hemma. Så tredje besöket till min nageltjej slutade i blå naglar med skimmer och glitter. Jag älskar dom! Det är så jag!

image

2 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

  1. Du passar in i allt du har på dig. Kul att du visar vad du gillar. Önskar att jag vore lite mindre, men man får ta det man får . En gång för längesen var även jag som du, tinna och malin.

  2. Fina klänningar alla. Skulle så gärna vilja komma i dessa klänningar. Avundsjuk ???????????

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>