HemNaglar › Äntligen nya naglar!

Äntligen nya naglar!

Jag hittade en tjej som jobbar som nagelterapeut/utbildare här i Jönköping. Hon la upp en bild på sina egna klor. Milslånga och sjukt snygga! Jag kontaktade henne direkt och bokade tid till mig själv. Idag var jag hos henne, och att jag blev nöjd!! Såå sjukt snygga klor fick jag! Jag trivs mycket bättre med denna längd. Det känns mer som jag. Hade gärna haft ännu längre, men måste ju tänka på jobbet också. Jag är sjuukt petig när det gäller mina naglar, men nu är jag mycket nöjd!

I övrigt har jag fikat med Erika idag. Köpt en tröja och ny bikini. Vill slänga iväg en hälsning till mina päron som just nu befinner sig i Turkiet. Mamma fyller år idag och pappa fyllde år i fredags. Stort grattis till er, och njut nu i värmen!

nails

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>