HemBilder › Årets första snö

Årets första snö

Stormen Sven har dragit förbi, och efterlämnat ett lätt snötäcke. Jag var lite besviken igår kväll när det bara kom regn, ingen snö. Alla andra verkade fått snö. Jag vaknade runt två på natten av att det börjat blåsa riktigt ordentligt. Mysigt när man ska sova tycker jag! Imorse när jag vaknade såg jag ett lätt snötäcke utanför. Det har blåst ordentligt nästan hela dagen, och snön har yrt omkring. Det har varit väldigt lugnt på jobbet. Inte konstigt med tanke på vädret.. Och för en gångs skull, i princip första gången sen jag började på Smarteyes i maj, så hann vi faktiskt gå undan och ta en liten fikarast! =) Det händer typ aldrig! Det är alltid full rulle i butiken. Och det gillar vi ju förstås! Men det var mysigt att för en gångs skull kunna ta sig en kopp kaffe och en lussekatt i lugnan ro. Snön skulle väl inte hålla i sig så länge. Tror det skulle bli fint väder imorgon. Snöfall på söndag, och sen var det väl tillbaka till höstvädret.

insta1

Åt frukost och tittade på snön. Till och med Duchess tittade hellre på de fallande snöflingorna än att plåga mig med sin svans i min müsli…

insta2

I väntan på bussen till jobbet. Den var faktiskt i tid, trots vädret.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>