HemBilder › Årsresumé 2013

Årsresumé 2013

Detta är första året som jag struntar i min långa lista med frågor om året som gått. Den känns rätt onödig, och på många sätt barnslig. Jag tänker istället fortsätta med en årsresumé, som jag började med förra året. Att lyfta fram de större sakerna. Eller små också för den delen. De saker som känts lite extra viktiga. Så vad har hänt under året?

dots

Året började väldigt bra, då vi fick tag på en lägenhet som vi flyttade in i i februari. Har insett att på åtta år har vi bott i fem lägenheter. I samma stad.. Vi köpte ju vår stora fina fyra, som vi insåg var lite dyr i drift. Vi sålde den och bodde temporärt i Henkes föräldrars tomma lägenhet i tre månader. Men så i februari i år flyttade vi in i vår hyresrätt på Mariebo. Vi fick hela lägenheten totalrenoverad. Det är ett lugnt och mysigt område med mycket skog och grönområden att rasta Donna på. Och det tar 10 minuter med buss till stan, så det ligger ändå hyffsat centralt.

resume_lägenhet

dots

Det har även blivit en del utflykter och events under årets gång. Först ut var Insanity i februari, här i Jönköping faktiskt. En housefestival. Sjukt kul att de ordnar något här i Jönet! I somras blev det både Gyllene Tider (där jag sprang på både lillsyrran och brorsan) och Summerburst. Kan ju lätt säga att jag inte är en van festival-människa, och har därför inte riktigt koll på hur man bäst lägger upp en helhelg med partande. Men trots förvirring så hade vi kul ändå! Jag fick även (äntligen!!) se Björn Rosenström!! Sjukt kul! Jag och syrran sjöng (läs: skrek) för full hals när han avslutade med “Gunilla”, som vi brukar tillägna vår älskade mor med samma namn! ;) Och jag har äntligen varit på After Dark med familjen! Otroligt rolig show! Ja, det har varit ett ganska händelserikt år på event-fronten. Får se vad 2014 har att ge!

resume_events

dots

Det kanske största av allt 2013 är ju att jag fått jobb i Jönköping. Även om jag älskade att jobba på Synsam så tog det på krafterna att pendla 4 timmar om dagen till och från Tranås. Jag älskade mina kollegor, och jag tänker på dom ofta. Men jag är ändå glad att jag valde att börja jobba på Smarteyes istället! Jag tycker de har ett jättebra koncept, jag har lika underbara kollegor här och det gör stor skillnad att jobba i city..

resume_jobb

dots

Det har även blivit inte bara en, utan två, utlandsresor. I somras åkte jag och Henke till Kreta i två veckor. Vi bodde på ett fyrstjärnigt vuxenhotell (åldersgräns på 16 år). Otroligt trevlig personal och hela hotellet andades lyx. Vi spenderade dagarna i solsängarna på stranden tillhörande hotellet och bartendrarna skickade in drinkar non stop. Ja, kanske inte non stop, men vi levde livet! Otroligt skönt! Tre veckor senare åkte vi till Italien för att fira Henkes mor som fyllde 60 år. Henkes föräldrar bor i Spanien 9 månader om året och hans båda bröder bor i Italien respektive Monaco. Så det var festligheter med hela italienska sällskapet (broderns flickväns familj). Jag gick barfota i Rom (till alla italienares förskräckelse), vi drack godaste cappuccinon ever (!) och bara passade på att umgås med familjen som man annars sällan träffar. En väldigt mysig weekend!

resume_semester

dots

Det har ju faktiskt hänt en del på blogg-fronten också. Från början bloggade jag ju på blogg.se. När sminket började ta över skapade jag denna bloggen. Blogg.se handlade om min vardag och denna om smink och skönhetsrelaterat. Dock blev båda bloggarna lidande av detta, så jag beslutade att slå ihop bloggarna igen. Efter mycket velande och funderade kom jag i augusti fram till att överge blogg.se och börja blogga helt på denna bloggen. Jag känner mig mycket nöjd med mitt beslut, och hoppas ni läsare också gillar upplägget!

two_blogs

dots

Sen har vi två småsaker som jag ändå är väldigt glad för. Förra vintern tröttnade jag på att underhålla mina långa konstnaglar och tog bort materialet. Men i mars hittade jag en duktig tjej, och återigen fick jag långa fina naglar. Dock var det inte riktigt vad jag var ute efter, så i augusti tog jag återigen bort materialet. Vilket leder till händelse nummer två; Jag har äntligen fått tummen ur att beställa nagellack från USA! Det är så mycket billigare där, och jag har velat göra det i säkert 3-4 års tid. Nu när konstmaterialet är borta blir jag mer sugen att köpa nagellack, och i förrgår fick jag det äntligen gjort! Så nu väntar jag på nio lack från Cuccio!

resume_naglar

dots

Det är vad jag kan komma på som känns viktigt och stort. Det har säkert hänt mer under året som jag inte kommer på nu. Jag har aldrig varit mycket för att ge nyårslöften. Erika har tvingat mig att ha som nyårslöfte att vi ska träna mer. Och det får jag väl se till att hålla. I januari 2012 gjorde jag en lista. Jag är galen i listor.. ;) Då gjorde jag i alla fall en lista på mål jag satte upp för mig själv, som jag ville uppnå under året. Tycker det kändes bättre än att ge nyårslöften, så jag tänkte slänga ihop en lista efter nyår med nya mål och se vilka av mina mål 2012 som jag klarade. Tills dess önskar jag er ett gott nytt år!

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>