HemHårvård & styling › Batiste Dry Shampoo Dark Brown

Batiste Dry Shampoo Dark Brown

image

Jag har länge varit nyfiken på torrschampo. Jag har bara aldrig kommit mig för att testa. Har hört mycket gott om Batiste. Var på en shoppingrunda med en vän som använder just Batiste, så vi köpte varsin burk. Testade den idag, och jag måste medge att jag är imponerad! Jag köpte den för mörkt hår. Jag vet att man gärna kan bli lite grådassig, speciellt om man inte är blond. Så jag masserade in det ordentligt och kammade igenom håret. Så fort jag sprayade i håret kände jag hur det fettiga försvann. Håret fick mer volym och fettglansen försvann. Jag är mycket nöjd med mitt köp! (Ursäkta de suddiga bilderna.. Jag var nyvaken och stressad..) Den första bilden är före Batiste, och de övriga efter.

image

Betyg: 5/5
Pris: 79 kr för 200 ml hos bl.a. Kicks och Åhléns.
Köpa igen: Absolut! Prisvärt och effektivt!

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>