HemKropp & Bad › Baylis & Harding handtvål & tvålpump från Clas Ohlson

Baylis & Harding handtvål & tvålpump från Clas Ohlson

När jag var i Ullared i vintras så hittade jag en handtvål från märket Baylis & Harding. Aldrig hört talas om. Denna tvål tillhör deras serie Royale Bouquet i doften Rose & Honeysuckle. Jag älskar doften! Den luktar verkligen som en stor bukett rosor! Ingen syntetisk doft alls. Det är dessutom en grymt bra tvål som verkligen tar bort all smuts och man känner sig riktigt ren. Tyvärr var själva förpackningen totalt värdelös. Pumpen är jättesvår att trycka ner, och när man väl lyckas trycka ner blir det så hårt att det sprutar tvål på hela kroppen och kläderna.

Eftersom jag älskar tvålen, men hatar pumpen, så köpte jag en tvålpump på Clas Ohlson istället. Sen hällde jag över all tvål i den istället. Den pumpen älskar jag! För det första är själva hålet riktat neråt istället för rakt ut, så du kan aldrig få tvål över dig själv. Flaskan och pumpen är rejäla och ett lätt tryck ger dig lagom med tvål i handen. Den perfekta kombon helt enkelt!

Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (5 av 5)
Pris: Tror tvålen kostade ca 20-30 kr på Gekås och pumpen från Clas Ohlson kostade 70 kr.
Köpa igen: Absolut! Älskar tvålen! Bara att byta förpackning =)

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>