HemAnsikte › Biotherm Biocils Eye Make Up Remover Waterproof

Biotherm Biocils Eye Make Up Remover Waterproof

Biotherm_Eye_Make_Up_Remover

Nu har jag testat Biotherms eye makeup remover som jag fick en liten flaska av. Jag använder denna mest när jag har sminkat mig lite mer. Hårdare sminkningar med mer kajal och eyeliner som kräver lite mer för att tvättas bort. Jag tar en bomullspad som jag tar lite av produkten av. Sen lägger jag paden en liten stund över ögat innan jag försiktigt drar den neråt. Då får jag bort det mesta med minimalt slitage på ögonlocken. Jag har en eyeliner från Kosmetikan som sitter som berget, så jag får dra paden några gånger för att få bort allt.

Den har en diskret uppfriskande doft och gör rent utan att torka ut. Tycker att den funkar riktigt bra, och kommer absolut köpa en fullsize när mitt prov är slut! Komplettera med Biotherms rengöringsskum
(Aquasource Biosource Foaming Cleanser) till ansiktet, så får du bort smink och smuts och känner dig uppfriskad!

Såhär skriver Kicks om produkten:
En make-up remover som även vårdar dina fransar. Biotherm skapar sin första konditionerande make-up remover inspirerad genom forskning av hårvårdsprodukter. Berikad med Madecassocide, Arginin och citronsyra.

Betyg: 4/5
Pris:
230 kr för 125 ml
Köpa igen:
Ja, absolut! Är jättenöjd!

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>