HemKropp & Bad › Braun Silk-épil 9 Wet & Dry Epilator

Braun Silk-épil 9 Wet & Dry Epilator

braun_silk_2Första gången var jag lite nervös. Läste att det är bra att börja mitt på benet, så hinner kroppen vänja sig vid smärtan när man kommer till de känsligare partierna, såsom vrist och knän. Det gjorde faktiskt inte alls så ont som jag tänkt mig. Visst kändes det. Rätt mycket, men det var värre att vaxa benen med Veet.. Det tog sin lilla tid. Lampan som lyser när epilatorn är på var till stor hjälp. Jag försökte följa strånas växtriktning. Ju längre jag höll på, ju mindre kände jag smärtan. Det var som tusen trubbiga nålar. Resultatet efter första användningen: Den tog det mesta, men inte allt. Jag känner mig inte silkeslen. Jag kan känna den lilla stubben och se några mörka strån och många fina strån som den missat. Men det är inget som syns på håll, så det stör mig inte.
Jag är ganska lat och bekväm av mig. Så efter första användningen så rakade jag benen som vanligt med hyvel två gånger (det där att man ska iväg och inser att man glömt raka benen..) Men sen tänkte jag att jag måste använda epilatorn så jag kan testa den ordentligt. Sagt och gjort. Andra gången gick mycket bättre. När man rakar benen växer håret ut samtidigt. Men när man epilerar växer håret i omgångar. Så vid andra omgången hade inte allt hår vuxit ut. Detta gjorde att epileringen gick mycket snabbare, mindre smärta och resulterade i silkeslena ben. Jag använder först det lila huvudet för att ta det värsta (bild 1). Sen går jag vidare med det mer öppna huvudet (bild 2) för att ta de sista fina håren. Jag avslutar med att ta den lilla borsten och enkelt borsta bort och göra rent alla delar. Den lilla kåpan (bild 3) är bra för att epilera t.ex. överläppen. Man kan även använda epilatorn för rakning med eller utan kåpa (bild 4 och 5).braun_silk_1Den går att använda både blött och torrt. Jag föredrar dock att använda den torr. Jag duschar först, så huden blir varm. Sen efter dusch epilerar jag benen. Jag är mycket nöjd med denna, och kan varmt rekommendera er att testa.

Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (4 av 5)
Pris: 1 290 kr hos bl.a. Elgiganten.
Köpa igen: Ja.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>