HemÖgon › Chanel Stylo Yeux Waterproof Long-lasting Eyeliner

Chanel Stylo Yeux Waterproof Long-lasting Eyeliner

chanel_stylo_yeux_waterproofChanel Stylo Yeux Waterproof Long-lasting Eyeliner #10 Ébène

Detta är den absolut bästa kajalpennan jag någonsin har prövat! Jag var rätt besviken på kajalpennan från MUS. Den, som alla andra jag prövat, lägger sig i globlinjen och allt blir suddigt och kletigt. Jag har ganska hängade lock, och har därför svårt att hitta en kajal som verkligen fäster och sitter som berget. Hittade en geleyeliner som är grym, men jag tycker det är omständigt att använda och rengöra penseln varenda gång.. Fick hjälp av en tjej på Kicks som starkt rekommenderade denna. Och jag måste säga att jag är så sjukt glad att jag följde hennes råd! Gällande smink köper jag sällan dessa dyra märken då jag anser att det finns så mycket bra billigare produkter. Och kajalpennor har jag testat i alla prisklasser, utan framgång. Men nu, äntligen, har jag hittat MIN kajalpenna! Den är såå grym! Läppapplicerad, uppskruvbar, sitter som berget och är ändå superlätt att tvätta bort med remover gjord för vattenresistent smink. Den finns i flera härliga färger, och det är lätt att se vilken färg det är då änden har samma färg som själva pennan. Kan varmt rekommendera Chanel Stylo Yeux Waterproof Long-lasting Eyeliner! Här kan ni se lite swatches på de olika färgerna.

Betyg: 5/5!
Pris: Ca 245 kr.
Köpa igen: Lätt! Kommer aldrig klara mig utan denna!

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>