HemNaglar › CND Relay Red & IsaDora Holographic Nails Rocky Ruby

CND Relay Red & IsaDora Holographic Nails Rocky Ruby

Att swatcha IsaDora Holographic Nails Rocky Ruby över tre andra lack gav mersmak. Jag tyckte det såg så läckert ut. Speciellt med röda Relay Red från CND som bas. Vet inte vad som lockade mig med den kombon, men jag gillade det. Efter att ha målat mina egna naglar med dessa lack blev jag lite besviken. Det såg snyggare ut på nagelhjulet än på mina naglar. Henke var inte heller så förtjust. Jag var inte så glad i att ha det kvar på naglarna, men det fick stanna ändå. Och tur var det, för jag började gilla det ju längre jag hade det på naglarna. Fick massa beröm från kunder på jobbet, och flera små flickor stirrade med beundran på mina röda glittrande naglar. Jag hade denna manikyr i hela tre veckor (!!) och inte ett enda släpp under tiden! Dessa bilder är tagna på tre veckors-dagen. Man ser utväxten… Jag hade två lager CND Relay Red och tre lager IsaDora Holographic Nails Rocky Ruby för massa glitter. Enda nackdelen med glitter är att man gärna vill ha lite solsken som reflekterar i glitterkornen. Har haft nada sol under dessa veckor, vilket gjorde manikyren lite tråkigt. Men till sommaren vore det nog riktigt läckert! Jag har använt Essie Rock Solid Base Coat och Essie Good To Go Top Coat.

isadora_holo_cnd_relayred1 isadora_holo_cnd_relayred2 isadora_holo_cnd_relayred3 isadora_holo_cnd_relayred4 isadora_holo_cnd_relayred5

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>