HemNaglar › Cuccio Cobolt Cool

Cuccio Cobolt Cool

Jag fullkomligt älskar det här lacket! Jag har målat om naglarna tre gånger med denna. Den har en sjukt vacker djupblå färg. Alla jag träffat har direkt kommenterat hur snyggt det är. Jag älskar verkligen den här finishen. Matt och metalliskt. Och det är minst lika snyggt med topplack på. Tror faktiskt denna hamnat på topp-3-listan. Sjukt snyggt! Och så otroligt lättapplicerat. Täcker perfekt i två lager. En bred bra pensel gör det enkelt att i några få drag få en jämn yta. Jag har använt CND Toughen Up Base Coat.

cuccio_cobolt_cool1 cuccio_cobolt_cool2 cuccio_cobolt_cool3 cuccio_cobolt_cool4 cuccio_cobolt_cool5

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>