HemNaglar › Cuccio Fountains of Versailles

Cuccio Fountains of Versailles

Åh, så jag älskar lacken från Cuccio! Detta är det sista av de tre jag köpte. Fountains of Versailles tillhör kollektionen Eye Candy in Miami. Färgen beskriv som aqua blågrön med skimmer. Jag kan inte låta bli att tänka på tropiska turkosa vatten och jag fylls med en varm och lycklig känsla. (Kan kanske bero på att jag totalt fått dille på att åka till Maldiverna, men men..) Den är i alla fall otroligt vacker. Ännu ett lack som hamnar i min topplista. Haft många sådana på sistone! Den har ett vackert skimmer, som jag nog skulle vilja påstå nästan blir lite metallisk. Och det är nog det jag älskar mest! Den täcker i första lagret, men det är i andra lagret det sanna djupet och färgen kommer fram. Tror till och med att jag hade tre lager, men det sista var nog överflödigt. Jag har använt Essie Rock Solid Base Coat och Essie Good To Go Top Coat.

cuccio_fountains_of_versailles1cuccio_fountains_of_versailles2cuccio_fountains_of_versailles3cuccio_fountains_of_versailles4cuccio_fountains_of_versailles5cuccio_fountains_of_versailles6

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>