HemNaglar › Cuccio I Left My Heart in San Fransisco

Cuccio I Left My Heart in San Fransisco

Åååh, så besviken jag blev på kvalitén på dessa bilder när jag redigerade dom! De är förvisso tagna med mobilen, men ändååå. Så himla kassa! Knappt så jag ville lägga upp något alls. Så ni får nöja er med en enda bild. I Left My Heart in San Fransisco tillhör kollektionen med samma namn. Här ser vi en samling med naturliga lack i rosa och nude. Anledningen till att jag köpte detta lack (då jag varken är ett fan av nude eller creme) är att ha ett heltäckande naturligt rosa lack att ha som grund till andra lack som inte är så täckande. Så man slipper applicera typ fem lager och det ändå inte täcker. På just den här punkten blev jag besviken. Hade sett bilder på nätet där det såg så täckande och fint ut. Här har jag tre eller fyra lager, minns inte.. Men det är ändå låångt ifrån täckande. Inte alls min tekopp. Men efter att ha burit det några dagar började jag gilla det mer och mer. Även om det aldrig kommer bli ett lack jag längtar efter att ha på naglarna så kommer jag nog ändå använda det ibland. Inte som grund för ett annat lack, utan som en uppfräschning av mina naturliga naglar. Jag har som sagt applicerat 3-4 lager. Något rinnig formula, men ändå hyffsat lättarbetad. Jag har använt Essie Rock Solid Base Coat och Essie Good To Go Top Coat.

cuccio_san_fransisco

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>