HemNaglar › Cuccio Rio Carnival

Cuccio Rio Carnival

Jag visste inte riktigt vad jag skulle tycka om detta lack. Inte en färg som jag har mängder av. Det är nog faktiskt det första i min samling. Rio Carnival tillhör kollektionen Sicilien Summer och färgen beskrivs som metallisk orange. Den har samma härliga metalliska skimmer som Fountains of Versailles. Älskar den finishen! Rio Carnival skulle jag mer beskriva som koppar snarare än orange. Men jag gillar’t! Lätt att applicera. Glider på som smör. Full täckning i två lager. Jag har använt Essie Rock Solid Base Coat och Essie Good To Go Top Coat.

cuccio_rio_carnival1 cuccio_rio_carnival2 cuccio_rio_carnival3 cuccio_rio_carnival4

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>