HemDagens outfit › Dags att sätta sig i skolbänken…

Dags att sätta sig i skolbänken…

Ja, det känns minsann lite konstigt… Nu ska jag ju förvisso inte gå en lång utbildning. Det är väl snarare “kurser”, som leder till att jag kommer bli diplomerad nagelterapeut. Imorgon börjar första kursen, som bara är en vecka lång. Då blir man manikyrist.

Det kommer bli långa dagar… Tåget går 6.30 och jag är tillbaka i Jönköping runt kl 19.
Men det känns helt okey att pendla. Det gäller ju bara en vecka, och tåget tar 1 ½ timme, så man kan plugga på tåget. Usch, nu måste jag försöka varva ner och göra mig redo för sängen och morgondagen. Har haft sjukt svårt att sova de senaste veckorna pga min hals, så hoppas jag somnar innan kl 4 i alla fall… =/

Lördagens outfit för en shoppingrunda i värmeböljan (läs: åskvärme).
Tunika från Vila. Linne från Gina Tricot. Skärpet tillhörde en gammal klänning…

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>