HemFörvaring › Den perfekta sminkhörnan!

Den perfekta sminkhörnan!

Nu när Henkes arbetsbord kommit har jag snott hans gamla Ikea-skrivbord. Jag har ställt in det i sovrummet för att skapa min egen sminkhörna. Jag suktar, som så många andra, efter en stor spegel med de perfekta lamporna. Hos Inspirera Mera fann jag den perfekta sminkhörnan! Bordet, spegeln, lamporna, detaljerna! Se bara vilken skillnad det blev när hon målade om det! Vill haaa!

sminkhörnan

Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

3 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

 1. Hej!

  Tack för din kommentar på min blogg :)
  Är förfärligt dålig på att blogga nu för tiden och har inte varit där inne på evigheters evigheter.

  Själv svarar jag ALLTID att jag har en Staffordsshire Bullterrier och begreppet mördarhund använder jag aldrig då det endast är människor som per definition kan mörda, men jag förstår såklart vad du menar ;)

  Oavsett vad man säger så tror jag ändå att det har mindre betydelse, mer betydelse har det hur man är själv. Är man trevlig och vill berätta om sin ras på ett sakligt sätt så tar människor det oftast positivt, och sen får man givetvis respektera att alla människor inte kommer att älska våra hundar och förstå vårt val av ras, men det kan vi ju leva med eller hur ;)

  Du och din staff får ha en fin höst!

  Hälsningar Gullan och Tindra :)

 2. Supersnyggt!!

  Svar: Åh tack så mycket! Du får träna lite med kameran så ska du se att bilderna blir fina! Även om jag tyckte de var fina nu med :)

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>