HemNaglar › Depend #87

Depend #87

Det är bra ibland att ha människor runt omkring sig som mer än gärna är testdockor. Har massa nagellack som måste testas och bloggas om, men ibland varken orkar eller vill jag lacka om mina egna. När storasyster var här på sitt återbesök beslutade vi lite olika saker. Vi klippte av nästan halva tipparna då hon insåg att de började bli för långa. Vi tog bort den franska manikyren och körde på naturellt istället. Nu är det helt hennes egna naglar.

Som varje gång avslutade vi med att lacka naglarna. Hon gillar rosa, lila och röda färger. Denna gång föll hennes ögon på mitt ljusrosa metalliska lack från Depend. Passade mig utmärkt; ännu ett otestat lack! Tyvärr blev det väldigt tydliga ränder. I övrigt var det det bra. Täckte i två lager och lättarbetad formula. En jättefin färg! Jag har använt Ridge Out Base Coat och Super Shiney Top Coat från CND.

Depend #87

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>