HemShopping › Doftljus från Dunnes Stores – Cinnamon & Clove

Doftljus från Dunnes Stores – Cinnamon & Clove

Jag älskar mitt nya doftljus från Dunnes Stores! Jag har förvisso förälskat mig i hela deras sortiment! Jag har två pyjamas därifrån som jag ääälskar! Så mysiga! Deras heminredning är to die for! Vill ha deras stora svarta ljuslykta och strukturerade doftljus, men det får bli till nästa år ;) Hur som! Detta doftljus har en brinntid på 45 timmar. Vi köpte doften Cinnamon & Clove som doftar precis som glögg! Perfekt såhär i juletider. Doften är diskret, men finns verkligen där. När vi rastar Donna släcker vi ljuset, och när vi kommer tillbaka möts man av denna härliga juliga glögg-doft! Vi har även ett ljus i doften Lavender & Bay, som jag tycker doftar underbart fräscht! Dessvärre är den mycket starkare i doften, och Henke som är känslig för starka dofter klarar inte riktigt av den. Bra att ha i åtanke om man vill köpa dessa!

Dunnes Stores är ett familjeägt företag lokaliserat på Irland. De har funnits där i 70 år. De har ca 140 butiker i Irland, sex i England, fem i Scottland och fem i Spanien. Alla fem spanska butiker finns i Andalucien, varav två av dom finns här i Fuengirola och ett i Malaga. Såå happy är jag som bor granne med en av butikerna! De har även en webshop som skeppar till många länder, bland andra Sverige! Så kika in där!

ljus1

Dunnes Stores Scented Tumbler – Cinnamon & Clove, 4 euro
ljus3

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>