HemDjuren › Duchess nya hörna

Duchess nya hörna

Jag har saknat ett ställe för Duchess att vara på i datarummet. Hon vill ofta vara nära oss, men i datarummet har hon ingenstans att vara. Hon springer gärna omkring på mitt skrivbord, över tangentbordet, sätter sig framför skärmen och så vidare… Mycket irriterande… Så fick jag en liten snilleblixt. Jag har lite skokartonger liggandes. Och någonstans minns jag att jag såg ett videoklipp om en person som hade problem med att hennes två katter alltid klättrade över hennes skrivbord. Lösningen: placera två små kartonger på skrivbordet. Då la sig katterna där direkt. Så jag tog min skokartong, la i en handduk och placerade den ovanpå vår höga byrå. Det tog henne en vecka eller två att fatta att det var hennes sovplats. Men i skrivande stund så ligger hon där och sover.

Det märks verkligen att det börjar bli kallt ute nu! Ska försöka få ändan ur och gå ner i förrådet och hämta vinterkläderna… Ikväll ska jag och Erika gå på bio! Vi ska se The Hunger Games: Catching Fire. Ska bli roligt! Så tänkte vi ta en fika innan. Sen imorgon blir det full rulle. Först jobb, sen middag på restaurang och sen umgås med tjejerna hemma hos Erika. Hon har typ världens kallaste lägenhet, så man kommer nog se sexig ut med finklänning, stickad tröja och raggsockar.. ;)

IMG_2975 IMG_2979 IMG_2982 IMG_2985 IMG_2988 IMG_2990 IMG_2994

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>