HemSminkningar › Enkelt med Kosmetikan

Enkelt med Kosmetikan

För ett tag sen skulle jag ta ett glas vin med några vänner. De hade planerat utgång, men jag var inte sugen på det. Ville däremot gärna umgås lite. Så jag gjorde något som jag aldrig annars gör; Jag dissade klänning och gick dit i jeans (vilket aldrig händer när det är festligheter) och jag hade uppsatt hår. Jag har ju alltid håret utsläppt på grund av min bula på örat (som jag tror är en keloid). Men håret var smutsigt och jag orkade inte tvätta det, så var tvungen att ha tofs.. Och det kändes rätt okey faktiskt. Kommer dock inte hända igen inom det närmaste att jag går ut i uppsatt hår…

Jag ville göra en ganska enkel sminkning. Och det var längesen jag använde mina paletter. Så det blev en brunsotad sminkning. Blev faktiskt väldigt nöjd!

Jag har använt:

Ansikte
– TiKei Foundation, P2

Ögon
– Lumene Beauty Base Eyeshadow Primer
– Kosmetikan, Smokey Eye Palette
– MUS Eyepencil, Darkest Shadow
– Max Factor Eyebrow Pencil, Ebony
– Lancome Hypnose Star Mascara

Läppar
– YSL Rouge Volupté, Caress Pink

kosmetikan_brun1 kosmetikan_brun2 kosmetikan_brun3 kosmetikan_brun4

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>