HemNaglar › Essie Apricot Cuticle Oil

Essie Apricot Cuticle Oil

essie_nagelolja

Då min älskade nagelolja från Harmony var slut så var det dags att hitta en ny. Jag är i övrigt väldigt nöjd med Essies produkter, och tänkte då att deras nagelolja borde ju vara värd att testa. Apricot Culticle Oil ska tillföra näring och återfukta och ge smidigare och mjukare nagelband. Man ska kunna se en omedelbar uppfräschning. Men snacka om att bli besviken. Den har för det första en väldigt söt och skarp doft. Jag använde den varje morgon och kväll, och mina naglar blev bara sämre.. Två naglar har gått av sen jag började med denna oljan. Mina stackars nagelband mår skit. Torra, ömma och trasiga nagelband. Jag har helt enkelt slutat använda den. Just nu är jag utan nagelolja. Nej, denna var inte bra någonstans…

Betyg: 2/5.
Pris: 145 kr hos bl.a. Kicks.
Köpa igen: Nej. Dyr, luktar skarpt och har ingen effekt alls.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>