HemBilder › Fjärde advent och kalas

Fjärde advent och kalas

Igår fyllde min systerson hela 11 år. Idag var vi och firade honom. Han fick en huvtröja av oss som han verkade tycka var godkänd ;) *puh* Deras hanhund, Gangster, spenderade kvällen med att följa efter Donna överallt. Vi vuxna drack kaffe, fikade och tjötade. Donna hoppade upp i mitt knä. Av två anledningar tror jag. Hon är nog världens envisaste knähund, plus att hon ville slippa ifrån Gangster. Men även om hon tror att hon är en chihuahua så väger hon bra mycket mer, så hon fick snällt hoppa ner. När vi åkte därifrån var syster och svåger så snälla och gav oss en stooor rulle presentpapper, så vi lär aldrig behöva köpa presentpapper igen! ;)

Imorgon är det alltså dagen innan julafton. Jag kommer spendera dagen på jobbet. Tror inte att det kommer vara så mycket röj dock. Folk har viktiga saker för sig dagen innan julafton än att kolla på glasögon. Sen får jag njuta av hela tre dagars ledighet innan allt drar igång som vanligt med jobb. Och på tal om jobb så är det dags att sova, ska upp tidigt imorgon!

hos_syster1

Min lilla knähund.. Syster som fångade detta vackra ögonblick =)

hos_syster2

Julklapparna färdiga! Till höger ser ni presentrullen vi fick!

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>