Om du vill förbättra din blogg, eller skapa en bra blogg från början, måste du våga ställa dig frågan om varför någon ska besöka din sida. Du måste våga titta på din sida med objektiva ögon för att kunna förbättra bloggen.

Varför ska någon läsa din blogg?

Du kan börja med att utgå från dig själv: skulle du surfa in på din blogg och läsa den, om den inte tillhörde en bekant? Och även om den skulle tillhöra en vän eller familjemedlem, skulle du läsa den av intresse eller för att vara snäll? Ju större mål som du har med din blogg, desto viktigare är det att du ställer dessa frågor. Om din blogg främst finns till för dig och dina vänner, så kan du se på den respons som olika blogginlägg får och sedan skriva mer om det saker som andra verkar tycka är intressanta.

Större blogg

Om du driver en blogg med ett syfte, måste du ställa dig frågan om varför någon ska läsa din blogg kontinuerligt. För att skapa en välbesökt blogg måste du hela tiden utgå från besökaren och våga förbättra dig. Ett tips är att be olika vänner att kommentera bloggen och hjälpa dig framåt. Om du har ett företag kan du anlita professionell hjälp.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shuttle