HemBilder › Förlovning!

Förlovning!

Den 2 mars 2016 förlovade vi oss! <3

Bättre sent än aldrig. Nu, efter 11 år tillsammans, har vi förlovat oss! Vi beställde ringarna tillsammans i mitten av januari. Efter en månad ringde jag för att kolla om ringarna var klara. Ville överraska vännerna på vår hattfest jag skrev om! Säljaren säger att ringarna är klara. Jag tar ut Donna på en promenad. När jag kommer hem igen säger Henke att de ringt tillbaka och att det visade sig vara något fel på min ring, och att de var tvungna att göra om den från grunden. Trist, men bra att de hellre gör om den än lämnar ut en defekt ring, eller hur?

Sen lämnade jag över hela ring-grejen till Henke. Jag fick känslan att han ville fixa det själv och kanske överraska mig när de var klara. När vi åkte till Chamonix hade de fortfarande inte ringt. Tråkigt, men jag ville inte tjata. Jag sa till Henke att det hade ju varit mysigt att förlova oss i Chamonix. “Ja, det är ju synd att inte ringarna är klara”, fick jag till svar.

Väl i Chamonix hade vi bokat in att åka hundsläde. Det var jättekul! Efteråt hade vi bokat bord på en restaurang för liten lunch. En servitör kommer med en bricka med champagneglas. Tänkte inte mer på det då vi druckit mycket champagne denna resan för att fira Malin som ju fyllde år. Henke frågade om jag var blind. Jag fattade ingenting. Sen såg jag den lilla svarta asken på brickan, tillsammans med glasen. Jag blev otroligt överraskad! Det gjorde han bra, min älskling!

image

1 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

  1. Bästa nyheten

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>