HemNytt i samlingen › Första kajalpennan på 10 år!

Första kajalpennan på 10 år!

För första gången på nästan 10 år är jag ägare till en kajalpenna! Jag levde för min kajalpenna i tonåren, men har inte haft nån sen dess. Anledningen är att jag alltid tyckt att den lägger sig i globlinjen eller försvinner under dagen. Oftast har jag numera bara brynskugga och mascara till vardags, kanske även foundation. Till fest blir det även ögonskugga och cremeeyeliner. Men jag tycker att jag ser lite mer tillfixad och piggare med lite kajal runt ögonen. Så nu gick jag in till Make Up Store. Fick jättebra hjälp. Är supernöjd med min nya kajalpenna! Den sitter verkligen jättebra! Blev så nöjd så jag gick tillbaka och köpte en penna till brynen också! Så just nu skippar jag min Tri Brow Shadow och kör bara med pennan! Blir superbra!
image

Såhär skriver Make Up Store om produkterna:
Make Up Stores ögonpennor finns i två olika formler som båda har perfekt konsistens. Den med lång färgindikering är mjukare och oljefast, vilket gör att den sitter som berget på huden kring ögat och på locken, där det produceras olja. Den med kortare färgindikering är vattenfast och sitter kvar på slemhinnan i ögat, trots hög tårproduktion. Detta gör dem hållfasta och mycket lättarbetade på respektive användningsområde. En kajalpenna ger en mjukare markering än vad en eyeliner gör.

image

image

Eyepencil Darkest Shadow, 135 kr. Eyepencil Taupe, 135 kr.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>