HemFörvaring › Förvaring för nagellack

Förvaring för nagellack

Jag funderar starkt på att köpa en sån här! Finns på eBay. Just denna finns med antingen tre, fyra eller fem rader. Jag har innan tänkt köpa en hurts från Ikea att förvara nagellacken i. Men jag vill gärna ha en bra översikt och kunna se alla lack. Och det ser mer inspirerande ut tycker jag =) Jag funderar på att köpa den med fyra rader. Jag har även köpt swatch-hjul, så man kan swatcha alla lack man har och låta de hänga jämte! Perfekt, eller hur?

Förvaringshyllorna kostar mellan 130-215 kr. Den med fyra kostar 183 kr. Frakten ligger på 43 kr. Swatch-hjulen jag köpt kommer i 10-pack, kostar 21 kr och är fraktfria. För mig är det viktigt att handla från toppsäljare när jag shoppar på eBay. Jag köper inte märkessaker, för det känns för osäkert. Men det är viktigt att dom har toppbetyg. Skulle mot förmodan produkten man köpt inte dyka upp så är säljaren alltid villig att skicka en ny. I alla fall i de fall mina saker inte kommit. Så eBay är en riktigt guldgruva!

nailpolish_storage1 nailpolish_storage2

swatchwheel

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>