HemHårvård & styling › Fructis vs. Just Glow

Fructis vs. Just Glow

 

fructis-vs-glow

Jag var nyfiken på att testa Just Glow. Ett riktigt billigt shampoo i supersöt förpackning!

Nu har jag testat den, och jag rådissar Just Glow! USCH och TVI! Mitt blekta hår kräver mer än vad Just Glow kan leverera. Fick ta extremt stora mängder schampoo och balsam för att det ens skulle gå in i håret. Efteråt kändes ändå håret torrt och slitet.

Bytte snabbt ut flaskorna mot Garnier Fructis, som jag använt tidigare. Me like! Myyycket bättre! Behöver bara en liten klick, och håret blir mjukt och lent! Så ut med Just Glow!

Betyg: 0/5

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>