HemBilder › Fyndet från eBay

Fyndet från eBay

När jag köpte min rockabilly-klänning till Halloween förra året blev jag kär i en annan klänning. Den är lite samma stuk, men lite mer “vanlig”, i brist på bättre ord.. Jag var i valet och kvalet om jag skulle köpa den eller inte. Men till slut bestämde jag mig för att chansa! Jag var lite orolig för hur den skulle sitta, men precis som med rockabilly-klänningen så fanns det en jättebra mått-guide. Och precis som rockabilly-klänningen så satt denna som en smäck! Blev såå glad när jag provade den och den satt perfekt! Det enda jag hade önskar var att urringningen var lite djupare. Men jag älskar den ändå! Underbart material, fantastisk färg! Invigde den i förra veckan när jag var på stan med en vän.

ebay_dressKlänning från eBay. Skor från Replay.

 

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>