HemAnsikte › Garnier skincare

Garnier skincare

Jakten på bra hudvård fortsätter! Denna gång ville jag testa Garnier. Jag handlar min hudvård på Primor, som tyvärr inte alltid har det bästa utbudet. Men jag fick tag på dagkräm, ansiktsrengöring och ansiktsvatten. Dagkräm och rengöring passar dig med kombinerad/fet hy. Ansiktsvattnet passar dig med normal/kombinerad hy.

Jag älskar doften och konsistensen på dessa produkter. Man känner sig otroligt uppfräschad efter användning. Doften är fräsch och svalkande. Dagkrämen är en mousse som snabbt sjunker in i huden. Ögonen blir inte irriterade vid användning. Huden känns ren och fräsch. Dock så upplever jag att den inte riktigt hjälper mot min feta t-zon. Pannan blir gärna ganska blank, speciellt om jag inte sminkar mig. Det enda jag kanske skulle fortsätta att använda är dagkrämen. Den känns så fräsch och luftig, och just nu använder jag annan rengöring i kombination med dagkrämen, och då blir jag inte fet. Så plus för dagkrämen, de övriga gör inte riktigt sitt jobb.

Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (3 av 5)
Pris: Ca 70-80 kr. Finns hos bl.a. Kicks och Åhlens.
Köpa igen: Kanske. Gillade serien, men den gjorde inte riktigt sitt jobb.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>