HemUtbildning › Geleförstärkning med blå tippar

Geleförstärkning med blå tippar

Nu har det vart lite dött på bloggen ett tag.. Jag har varit så fruktansvärt trött.. Men här ska ni i alla fall få se syrrans naglar efter sitt återbesök hos mig i måndags! Hon har haft lila tippar och rosa tippar. Nu ville hon testa något helt annat, och var lite sugen på blå tippar. Så det fixade jag såklart! Jag la även ett tunt lager skimmer över hela naglarna. Och en stickers på vardera ringfinger.

Jag tog först bort all gele, för jag tänkte göra en naturell förstärkning. Det blir smidigare när kunden vill variera färgen på tipparna. Och när jag tog bort allt material, så såg min syster att det var ju faktiskt numera bara hennes egna naglar. När hon kom till mig första gången hade hon korta naglar (nagelbitare) så jag gjorde en förlängning på henne. Men nu har alltså hennes naglar vuxit ikapp, och det ni ser är helt och hållet hennes egna, men en geleförstärkning på. Hon har nog aldrig varit så nöjd efter ett besök hos mig som hon var i måndags! Och det gör mig glad!

3 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

  1. Ja jag är jätte nöjd med soffbordet, blev faktiskt bättre är jag trodde.
    Man ser ju folk lite här & där som fixat liknande soffbord med strålande resultat, men trodde inte att jag skulle göra minst lika fint hehe!:)
    Gillar verkligen den blå färgen, mycket snyggt!

  2. Visst blev det läckert? =) Det är klart man ska våga lite! ;) Både skimret och färgen ligger bara ett tunt lager precis under topplacket, så det går snabbt och smidigt att fila bort ifall man inte vill ha det =)

  3. Häftigt med färg. Själv tycker jag att det var modigt att lägga i lite genomskinligt glitter på tipparna. :)

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>