HemBilder › Glad Alla Hjärtans dag!

Glad Alla Hjärtans dag!

Vad hittar ni på idag? Själv är jag gräsänkling, då sambon är i Sverige. Det gör inte så mycket dock. Ingen av oss är särskilt romantisk av sig. Dessutom hade vi en väldigt busy januari, eftersom vi både firade min 30-årsdag och vårt 10-årsjubileum som par. Vi tog in på 5-stjärnigt hotell, var på deras spa, var på Hammam spa och åt och drack gott. Sen fick jag ju min älskade Michael Kors-väska efter min Sverige-tripp. Jag räknar den som både födelsedags- jubileums- och Alla Hjärtans dagspresent!

Jag har varit väldigt effektiv idag och röjt i lägenheten! Den har sett ut som ett bombnedslag ett tag, men eftersom jag blev sjuk efter Sverigeresan, så har jag inte haft ork för att städa. Haft energin tillbaka i några dagar nu, men ändå inte fått något gjort. Så idag bestämde jag mig för att röja och belöna mig själv med ett glas vin eller två när jag vart klar! Sagt och gjort! Jag har diskat, plockat undan all skit, sopat, tvättat och städat badrummet. Det enda som återstår är att vika tvätt, men det tar jag faktiskt imorgon! Nu ska hunden rastas, sen blir det middag och ett glas vin!

Jag hittade dessa bilder från systers besök. Hon var visst lite trött, så hon somnade i soffan. Sen är det ju inte lite sövande när man har en urmysig Donna som såg sin chans att gosa. Syster var så söt som somnade med glasögonen på sned. Hon är nog den jag har mest kontakt med hemifrån. Vi brukar snacka och video-chatta på Skype. Först när man är utomlands inser man hur bra Skype är!

En stor kram skickar jag idag till alla mina nära och kära! <3<3<3

malin1 malin2 malin3

1 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

  1. Ååh donnamys! <3

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>