HemNaglar › Glitternaglar i blått och lila

Glitternaglar i blått och lila

Nu när jag börjat få lite längd på naglarna blev jag sugen på att göra glittertippar. Det här är ganska nytt för mig. Jag testade att göra glittertippar på min lillasyster när hon gjorde gelenaglar hos mig. Även då var det svårt att få glittret jämnt och fint. Detta trots att man kan pilla med gelen hur mycket man vill innan man härdar den i uv-lampan. Man blandar alltså lite glitter i gelen. Nu när jag inte har konstmaterial så använde jag istället topplack för att blanda ut glittret med. Hällde upp lite topplack i en tom palett. Dutta en nailartpensel i lacket, doppade sen i glittret och duttade på naglarna. Resultatet blev ganska knottrigt och ojämnt, då topplacket torkade under tiden jag duttade. Avslutade med tre lager topplack för att göra det någorlunda jämnt. Torkade väldigt fort. Satsade på fading, alltså ingen skarp smiley-linje. Blev ändå nöjd för att vara första försöket i dåligt ljus!

glitternails_blue1 glitternails_blue2 glitternails_blue3 glitternails_blue4glitter1

 Dessa glitterburkar har jag köpt på Tradera.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>