HemNaglar › Glitternaglar i rött och guld

Glitternaglar i rött och guld

Skam den som ger sig! Andra gången jag testar glitter på burk, och det gick bättre! Jag tog denna gång lite mer topplack att blanda med glittret och applicerade det snabbare, så jag slapp kletet när lacket börjar torka. Det här är mina julnaglar. Det har ju varit så dåligt med dagsljus, så jag tog bara en snabb bild med mobilen med blixten på. Men tycker det blev bra! Resultatet blev mycket slätare än förra gången. Här satsade jag på en tydligare smiley-linje. Gick hyffsat. Klantade mig på några naglar. Men men.. Funderar på att testa en annan design som jag såg på Youtube. Grunda med färgat lack och ös glitter över, och vips så har man sandlack! Eller strukturlack eller vad man väljer att kalla det. Till nästa år kanske =)

glitternails_redglitter2

Dessa glitter har jag köpt av min lärare på nagelskolan.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>