HemUtbildning › Glittertippar med fading!

Glittertippar med fading!

Jag var ju bara tvungen att testa mina nya glitter! Syrran fick ställa upp. Hon har ju såå mycket emot att vara min testkanin.. ;) Såg en skitsnygg tutorial på Youtube, och blev så sugen på att testa fading! Först kändes det jätteenkelt, men sen visste jag inte riktigt hur jag skulle göra.. Naglarna blev lite tjocka, men jag lär mig! =)

2 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

  1. Tack! =) För att vara första försöket, med både glitter och fading, så känner jag mig mycket nöjd! Men övning ger färdighet ;)

  2. Vad duktig du är.
    Det var riktigt läckert, skulle jag inte tacka nej till!:)

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>