HemBilder › Grattis alla mammor!

Grattis alla mammor!

Jag köpte rosor och tog med mig Donna och överraskade min mor med ett spontant besök. Jag lyckades dyka upp just när de skulle äta middag, så jag blev bjuden på både middag och kaffe. Efter att ha tjötat med mor några timmar på tittat på Skenet bedrar, så åkte jag hemåt.

I fredags hämtade jag svärföräldrarna som kom hem från Spanien. Så nu bor vi allihop i stugan.  Idag åkte de till Henkes mormor, och jag passade då på att ställa iordning rosorna i köket. Svärmor blev nog allt lite överraskad och glad. Nu, efter kvällsmaten, så blir det serier innan läggdags!

image

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>