HemSminkningar › Grönt är skönt

Grönt är skönt

Åh, jag blev så himla nöjd med min gröna sminkning i lördags! Jag tänkte köra ett safecard, och ta Cocktail från MUS som jag nyss skrivit om. En snygg diskret grön färg som funkar jättebra ensam. Detta är alltså under förutsättning att man använder primern från Lumene… Tar man High Tech Lightern från MUS (som jag gjorde nu) så blir det skrikande intensivt snorgrönt! Skitläckert, men funkar inte alls ensam.. Fick då chansa på en annan mörkare skugga att blenda den med (är ju så himla kul att exprementera när man ska iväg på festligheter…), men det gick vägen och blev dessutom himla snyggt! Jag ska göra om sminkningen så ni får lite bättre bilder, slänger bara upp lite snabbt här.

Kolla in så blå mina ögon blir! Läppglanset från TiKei är ju supersnyggt! Eller hur?

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>