HemBilder › Har nog för många skruvar lösa…

Har nog för många skruvar lösa…

Alltså, jag vet inte vad det är med mig.. Senaste veckan har jag varit helt virrig..

1. Förra tisdagen tog jag fel buss till jobbet. Vi hade morgonmöte och då börjar jag kl 8. Då tar jag 7.40-bussen. Jobbar jag öppning tar jag 8-bussen. Men av någon anledning tänkte jag helt fel förra tisdagen. Sa till och med till Henke kvällen innan: “Imorgon har jag morgonmöte, så jag åker hemifrån kl 8.”

2. I torsdags hade jag tvättid och hade tagit hem min jobbkavaj för att tvätta den. På onsdag kväll la jag påsen med kavajen mitt på golvet i hallen för att inte missa den. På torsdagen gick jag ner med tvätten. Och när jag kom upp till lägenheten så var såklart kavajen kvar i hallen..

3. I lördags skulle jag då ta min egna kavaj till jobbet. La den i en påse i hallen. Och glömde den såklart hemma. Hade i alla fall en vit skjorta hängandes på jobbet, så tog den istället.

4. Igår jobbade jag i Värnamo. Vanligtvis har jag jobbkläderna på jobbet och byter om där. Men de få gånger jag jobbar i Värnamo tar jag med kavajen och har på mig det jag ska jobba i. Brukar bli svarta jeans och kängor. Så igår hann jag nästan ut genom dörren innan jag insåg att jag höll på att glömma kavajen (som fortfarande låg i hallen), så hann få med mig den. Tog bilen och körde till Värnamo. Väl inne i butiken inser jag att jag glömt ta andra kläder, utan hade mina vanliga blåjeans och högklackat som jag brukar åka i till jobbet. *suck*

5. Och idag gjorde jag min, förhoppningsvis, sista tabbe.. Vi får vårt schema månad för månad som jag brukar sätta upp på kylskåpet. Det sista pappret har jag inte hunnit sätta upp. Men har dock hunnit skriva upp mina jobbtider i kalendern på mobilen. Var glad för att jag idag skulle börja 11.30. Hann ju till och med duscha imorse! 10.20 ringer min kollega och undrar var jag är. Efter en dubbelkoll i mina papper inser jag att jag skrivit fel tid i mobilen. Skulle alltså börja kl 10, inte 11.30. Oops! Ingen skada skedd dock.

Nu hoppas jag verkligen att jag har virrat färdigt. En veckas förvirring räcker gott och väl! Just nu sitter jag med myskläder i soffan och tittar på första säsongen av Criminal Minds. En av mina favoritserier! Tappade den när vi bodde på Torpa. Nu har jag alltså börjat om från början! Sitter samtidigt med laptopen i knät och bloggar och kollar efter lägenheter i Spanien. Ååh, så jag längtar! Har bokat hotell nu i alla fall till i maj när vi åker ner och kollar lägenheter på plats! =) Lyckades få tag på ett 4-stjärnigt hotell till ett superbra pris! Ska bli så spännande! Aja, nu ska jag fortsätta med mitt Criminal Minds-maraton! ;)

spainFörsta lägenheten jag hittade. Älskar den. Helt fel läge dock…

 

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>