HemBilder › Heldag i tvättstugan

Heldag i tvättstugan

Idag är en sån där rolig där när tvättning står på schemat. Ännu roligare när man väl kommer ner i tvättstugan och ser att den ena tvättmaskinen är trasig och inväntar lagning… Vi har två maskiner; en jättesnabb industritvättmaskin och en jäääääättelångsam liten vanlig tvättmaskin. Självklart är det den snabba maskinen som gått sönder! Suck.. Tur att jag bara hade två mindre tvättar idag!

Så vad gör man medan man väntar på att miffot till tvättmaskin ska bli klar? Man kollar kameror! Tänkte först investera i en ny mobil (min nuvarande har börjat krångla), då vi tänkt ha bindningsfritt abonnemang utan tillhörande mobil när vi kommer till Spanien. Men jag är sjukt sugen på en kompakt systemkamera. Så jag tror jag står ut med mobilen ett tag till och köper en kamera istället! Tror jag vill ha en Sony NEX-5T. Bra pris. Frågan är om jag ska köpa originalet för 3999 kr, eller 4999 kr och få ett till objektiv (som kostar 2890 kr annars). Aja, vi får se vad plånboken tillåter!

sony
Igår var slutet av en era. Jag var inne på jobbet och lämnade tillbaka mina nycklar. Eller, riktigt slut är det inte. För chefen undrade om jag kunde hoppa in en dag senare i månaden, och det tackade jag ja till. Så det blir i alla fall ett pass till innan vi åker =) Sen ska hela jobbet på after work nästa vecka. Blir lite hejdå-firande. Ska bli kul att avsluta ordentligt och få träffa alla utanför jobbet.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>