HemBilder › Helg och blommor

Helg och blommor

Idag är första lördagen på länge som jag inte är utmattad och har huvudvärk efter jobbet. Vi har alltid fullt ös medvetslös på lördagar. Men idag var det inte riktigt så illa. Vi hade mycket folk i butiken, men det var inte direkt kaos. Vi kunde hantera det. Så det har varit en bra dag! Jag har varit extra glad hela dagen. När jag kom till jobbet imorse så stod där blommor till mig från min chef. Alltså, har man världens goaste chef eller? =)

Idag blir en lugn dag. Känns skönt att faktiskt ha lite energi! Jag lyxade till det och köpte med mig en stor latte och choklad på väg hem efter jobbet. Tyckte att jag är värd det! Nu har jag fotat en massa, så tänkte försöka fixa lite blogginlägg nu när jag har ork. Sen ikväll blir det nog till att mysa i soffan och bara varva ner.

blommor

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>