HemBilder › Hemma från Spanien

Hemma från Spanien

Henke och jag har just kommit hem från en vecka i Spanien. Vi har letat lägenhet inför vårt framtida boende i Spanien. Det var kanske inte riktigt rätt läge dock, då de flesta lägenheter som är till uthyrning nu är sommarboenden som kostar skjortan. Men vi fick hjälp av en svensk mäklare som hittade ett superboende åt oss i centrala Fuengirola. De flesta lägenheter är rätt sunkiga med mormors gamla möbler, men denna var totalrenoverad. Tror ägaren fått sin inspiration från vårt älskade Ikea ;) Så där kommer vi att trivas!

Den förbannade solen och saltvattnet var inte riktigt lika bra. Lagom till hemresan blåste det upp hela tre (!!) munsår på min underläpp.. *suck* Note to self: Använd hädanefter alltid läppbalsam med solskydd! I övrigt var vädret perfekt. Några dagars strålande sol då vi passade på att njuta på stranden, och några mer mulna dagar som var perfekta att gå på lägenhetsjakt på.

Vi kom hem igår kväll. Idag hämtade vi hem djuren. Tror Duchess trivdes bra hos mina päron, för hon bara gömde sig när vi kom. fick dra fram henne från under deras säng.. Väl hemma dock var hon sitt vanliga mysiga jag! Donna hämtade vi från hunddagiset. Hon blev eld och lågor när hon såg oss! Men hon hade haft det superbra på dagiset. Blivit kompis med en cockerspaniel valp. Nu blir det bara att chilla innan jobbveckan börjar!

spain1

 Utsikten från vårt hotellrum på 8e våningen.

spain2

Strandpromenaden. Massa blåst och vågor.
spain3

Sötaste lilla shotglaset med kaffelikör! Mumma!

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>