HemDagens outfit › Hiss eller Diss?

Hiss eller Diss?

Igår när vi var inne på ONCE så blev jag inspirerad av kläderna på en skyltdocka. Kanske inte riktigt platsar under denna kategorin, kanske snarare dagens eventuella outfit-shopping… =) Hur som! Tyckte att det skulle kunna vara en riktigt najs outfit. Erika tyckte att det var jag i mitt ässe, när jag går all in med en outfit. Jag gillade den, även om det inte liknar något i min garderob. Men det skulle ju kosta en peng… Så det fick hänga kvar på galgen…

Vad tycker ni? Hiss eller Diss? Ursäkta den kassa kvalitén. Min kameramobil suger…


Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>