HemBloggdesign › Höstkänslor på bloggen

Höstkänslor på bloggen

Jag började leta runt på nätet efter en sjysst bakgrund med hösttema. Hittade några som jag tyckte var rätt okey. Men jag var ändå inte helt nöjd. Så hittade jag en äldre design som jag själv gjort, och blev inspirerad att göra något liknande. Den gamla designen la jag ner min själ i, och efter flera månaders jobb så gick allt åt helskotta.. Vet inte vad jag kom åt, men som ni ser på den blå bilden så har allt hamnat helgalet… Hur som helst! Jag gjorde ungefär samma sak som då på själva bakgrunden, fast med lite mörkare höstigare färger. Vad tycker ni?

former_design

Före

autumn_design

Efter

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>