HemBilder › Idag är det min födelsedag!

Idag är det min födelsedag!

Ja, idag fyller jag hela 29 år! Bara ett år kvar till 30. Men jag har ingen åldersnoja. Har aldrig haft och kommer nog aldrig att ha. Jag fick ju lite spontant ledigt från jobbet idag. Eftersom jag jobbat extra så fick jag ledigt idag. Man tackar! Dagen har jag spenderat i city med Erika och Madde. De var så söta och bjöd mig på fika. Sen shoppade vi lite. Jag köpte maaassa presenter till mig själv ;) Tre klänningar, strumpbyxor och lite smink. Allt på rea, förutom strumpbyxorna. Mer om köpen i annat inlägg. Henke hade tidigare frågat ifall det var okey om jag fick min present vid löning. Och det var det ju såklart. Men när jag kom hem nu på kvällen så fick jag mitt paket i alla fall! Och att jag blev glad! Det var min alldeles egna surfplatta! En iPad Air! Lycka! Och det är den jag sitter och bloggar på just nu. Känns konstigt, då jag själv inte är van vid Apple. I’m so happy!

image image image

1 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

  1. Grattis i efterskott.

    Sv. Tycker att du ska be din doktor skicke en remiss till en hudläkare. Kan meddela att min keloid på örat har vuxit sig bra mycket större än på bilden i inlägget du kommenterade. Nu besväras jag mycket av den. Den gör ofta ont och kliar. Nu är åter en remiss skickad till hud. Vet inte vad jag kommer att få för behandling av den. Har hört allt om kortisoninjektioner (som sker under en period) till att hyvla bort ärret och sedan frysa såret. Somliga andra nämner laser. Viktigt att tänka på att du INTE låter någon operera bort din keloid. Resultatet blir alltid värre än innan. Kelodien växer tillbaka ut från operationsärret och blir ännu större och fulare.
    Lycka till.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>