HemBilder › Inget mer Smarteyes

Inget mer Smarteyes

Igår jobbade jag min sista dag på Smarteyes. Känns jättekonstigt! Jag lär vakna vid flera tillfällen av paniken att jag försovit mig till jobbet. Men nu har jag en månad på mig att röja, städa, rensa, planera innan vi flyttar. Kommer säkert bli lite lagom panik i slutet. Vänta med allt in i det sista. Vore inte helt olikt mig ;) I fredags bjöd jag kollegorna på lite fika, och det kändes jättekonstigt att säga hejdå. I lördags jobbade jag med den sista kollegan, så det blev fika då med! Jag kommer såklart titta till dom och se till så de sköter sig innan jag flyttar ;) Min chef hade smygit in på jobbet på fredag kväll/lördag morgon och ställt fram värsta buketten till mig <3 Fick inte med mig den hem, men tänkte hämta den imorgon tillsammans med resten jag inte fick med mig i lördags.

Efter jobbet igår drog jag med två vänner till Bryggan där vi tog ett glas vin/cider/te. Kvällen blev lugn då jag varit förbannat trött denna veckan. Idag blev det fika hemma hos storasyster som fyllt år nyligen. Även denna kväll blir lugn. Jag och Henke röjer lite här hemma, och lite senare blir det nog en film i soffan. Nästa vecka ska jag försöka ta tag i hemmet på riktigt. Aja, jag har tiden på min sida i alla fall!

smarteyes

1 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

  1. va tråkigt med sista dagen på jobbet, vad ska du jobba med senare :)?

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>