HemSminkningar › IsaDora Paradox

IsaDora Paradox

Såhär dagen innan nyårsafton tänkte jag visa en sminkning med min nya palett från IsaDora. Den innehåller en vit skimrig highlighter, en glittrig blå, en glittrig svart och en matt blågrå skugga. Jag måste medge att det var svårt att få färgen att släppa från paletten, speciellt de glittriga. Jag fick trycka mycket med penseln för att få lite färg. Väl på ögonlocket var det också svårt att trycka fast skuggan. Jag fick alltså jobba med lite skugga åt gången och trycka fast om och om igen för att få det att fästa. Däremot var det lättare att blenda in skuggorna i varandra, kanske just för att man fick jobba längre för att få färgen att fästa. Jag var i alla fall nöjd med resultatet. Även om jag inte var så förtjust i att behöva kämpa så med skuggorna.

Jag har använt:

Ansikte
– TiKei Foundation, P1

Ögon
– MUS High Tech Lighter, Venus
– IsaDora Eyeshadow Quartet, Paradox
– MUS Eyepencil, Darkest Shadow
– Max Factor Eyebrow Pencil, Ebony
– Lancome Hypnose Star Mascara

Läppar
– IsaDora Multi Vitamin Gloss, Strawberry

isadora_paradox1 isadora_paradox2 isadora_paradox3 isadora_paradox4 isadora_paradox5

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>