HemSwatches › IsaDora Jelly Kiss – Coral Punsh

IsaDora Jelly Kiss – Coral Punsh

Eftersom alla talar så gott om IsaDoras Jelly Kiss, så var jag ju tvungen att testa också! Jag vet dock inte om jag är lika imponerad som alla andra är.. Visst, konsistensen är underbar (precis efter applicering i alla fall..) och det ger en fin färg och härliga läppar. Men jag tycker att denna underbara känsla försvinner väldigt fort. Man får applicera mycket för att få någon effekt. Det torkar ut rätt fort så man måste applicera igen. Självklart blir det korallfärgade läpptiftet mer chockrosa på mig. Snyggt, men inte korall.. Men jag gillar det ändå, och kommer fortsätta använda den. Funderar på att testa en i en rödare nyans, men i övrigt är jag inte så imponerad. Kommer fortsätta leta efter det perfekta läppstiftet någon annanstans.

1 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

  1. Vad roligt, ser redan fram emot att gå på ESC!:D
    Spännande att se vart det blir någonstans också.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>