HemDjuren › Ja, detta är tacken…

Ja, detta är tacken…

Duchess jamade som sjutton, och jag kunde inte förstå varför. Tills Henke sa att det var en fluga i taket som Duchess spanat in. Så fort vi har insekter i taket som Duchess inte får tag på, så brukar jag hjälpa henne genom att hålla upp henne så hon är fri att slå tassarna i taket. Så jag gjorde samma sak idag. Lyfte upp henne. Av någon anledning uppskattade hon inte min hjälp lika mycket som hon brukar, plus att hon gärna använde min arm som språngbräda… Till slut tog jag en tidning och smackade till flugan. Kan ju inte påstå att de är särskilt snabba i vinterkylan.. Den föll ner. Duchess slog till den med tassen, och åt upp den. Såhär ser min arm ut:

riven

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>