HemHårvård & styling › Jag vill ha lön, nu!

Jag vill ha lön, nu!

Om exakt två veckor flyttar vi till vår nya lägenhet! Vet inte hur mycket jag berättat om flytt och allt. Vi hade en nybyggd lägenhet på Kålgården i Jönköping. Ett område där de matar upp nya bostadsrätter. För ett år sen sålde vi den och köpte en ny. Men den är inte färdig än, så nu har vi bott i en hyresrätt i ett år. Och om två veckor, äntligen, flyttar vi in i vår nya lägenhet!

Jag vill beställa lite produkter från brittiska sajten Feelunique.com. De har en hel del bra produkter. Till en billig peng, och det är alltid fri frakt. Ett stort plus! Men eftersom det kan ta lite till att frakta hit allt, så känner jag att det är bättre att vänta med en beställning tills vi flyttat, och fått lön.. ;)

Tidigare hade jag shampoo och balsam från Tigi Bed Head. Var verkligen supernöjd med det! Och till och med min frisör märkte stor skillnad på mitt hår! Sen testade jag Disp Selected. Inte fullt lika nöjd. Så nu vill jag återgå till Tigi. Denna gång för färgat hår istället för skadat hår.

TIGI Bed Head Colour Combat Colour Goddess Shampoo & Conditioner Duo 2 x 750ml
Kostar ca 282 kr på Feelunique. Billigaste i Sverige ligger väl på 500 kr, vad jag vet.

1 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

  1. Så spännande :D Det där märket är bra, har några produkter från Bed Head!

    – haha ååh mintgrönt som är så fint :D Men smaken är som baken ;)
    Starka färger gillar jag också!

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>